Loopbaanbegeleiding

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Het zit in de menselijke natuur om onzeker en rusteloos te zijn... en ons zorgen te maken over de leegte die ons omringt en zelfs angstig en down te zijn hierover... Ervan te willen weglopen … "vluchten". In bepaalde periodes kunnen emoties de bovenhand halen en het evenwicht compleet verstoren.  Je gaat op zoek naar iets dat je er écht bovenop helpt, iets dat stimuleert en terug doet groeien ... Negatieve gedachten aan de kant schuiven … lastige emoties vergeten. Je wil graag je belemmerende overtuigingen die je niet verder helpen (en die schuldgevoelens in stand houden) veranderen ?

Coaching geeft ruimte en tijd voor je rouwproces. Wat speelt er zoal? Wat maakt dat het zo lastig is voor jou? Wat moet er gebeuren alvorens je kan verder gaan? 

Grote veranderingen … jouw coping strategie.

Word je (plots) met grote veranderingen geconfronteerd en heb je nood aan een kwaliteitsvol klankbord om te brainstormen over mogelijke oplossingen? Wil je uit die lastige, onzekere en negatieve situatie? Heeft je zelfvertrouwen en geloof dat het allemaal goed komt een flinke deuk gekregen? Na een ongeluk of een geluk (zoals vader/moeder worden), na een groot verlies, na een ziekte, ... zijn tal van zaken anders en is er behoefte aan een “reset” op meerdere vlakken van het leven.

In moeilijkere periodes ga je met de hulp van een coach weer op zoek naar nieuw “vertrouwen”.

Coaching gaat aan de slag met jouw unieke set talenten en ondersteunt in de ontdekking van wie jij écht bent. Het luisterend oor van de coach kan immers wonderen doen in de zoektocht naar wat waardevol is. Op die manier leer je opnieuw connectie maken met je eigen energie en je eigen kracht.

Coaching kan ook helpen in het (verder) opbouwen van je sociale netwerk. Een sterk zelfbeeld wordt gevoed door goede sociale contacten. Gezien worden door anderen omwille van wie jij bent en heel duidelijk graag gezien zijn. Coaching helpt je belanden bij die dingen, mensen, situaties waarbij je je écht goed voelt. Het gevoel voor anderen een bepaalde “betekenis” te hebben doet iedereen groeien.

Deze personal coaching die je op weg zet naar meer dynamiek werkt per sessies van 1.5u en kost 85 € per sessie.

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2018 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign