Ondernemerscoaching

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VDAB Loopbaancheques worden aanvaard:

Jouw individueel traject kan zeker betaald worden via VDAB-Loopbaancheques. Het idee en de motivatie dient wel volledig van jouw te komen om gecoacht te worden en de coaching verloopt dan volledig los van jouw werkgever zonder ook maar énige link. Een traject van loopbaanbegeleiding via VDAB is per definitie een initiatief van de persoon zelf. Ik werk als erkend loopbaancoach samen met YourCoach. Ik aanvaard loopbaancheques indien bij intake de “loopbaanvragen” duidelijk gesteld worden en deze de rode draad vormen van jouw coaching-traject. De VDAB-Loopbaancheques zijn zowel voor werknemers (privé en openbare sector) als voor freelancers en ondernemers. Op de website van de VDAB vind je alle info. Bij twijfel of je recht hebt op loopbaancheques kan je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gewoon bellen naar dit nummer bij VDAB: 02 506 12 05.

 

Meer weten over coaching naar een self-authoring mindset

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2023 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign