Contact

Ik kijk uit naar ons traject!

Mijn coaching-praktijk www.trajecten.be bevindt zich in Tildonk (Lipsestraat 139).

Ik ben beschikbaar op regelmatige tijdstippen en ik werk op verschillende locaties:

  • Tildonk (Haacht)
  • Zemst (Mechelen)
  • Kampenhout
  • Leuven
  • Gent

Mijn praktijk te Tildonk is zeer makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De Lijn, bus 284, heeft een halte aan mijn voordeur.

Stuur een mail naar suzanne@trajecten.be of bel 0484/771.091 voor een afspraak. Dan bespreken we of je graag online werkt en welke locatie best past voor live sessies. Ik werk ook heel vaak outdoor in de natuur.

Op verschillende tijdstippen organiseer ik een Herbronnings-BOOTCAMP; dit vindt plaats in de Belgische Eifel. In een beperkte groep verblijven we temidden de natuur. De nadruk ligt op "stress-release", me-time, digital detox, fysiek en mentaal opladen. De 2-daagse richt zich ook op persoonlijke ontwikkeling, zelfleiderschap en levensmissie. De workshops worden inhoudelijk afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Meestal komen thema's van mindfulness, veerkracht en change management aan bod. De volgende data van de BOOTCAMP:

- woe 23 en do 24 februari

- woe 4 en do 5 mei

- EXTRA EDITIE: woe 18 en do 19 mei

- woe 1 en do 2 juni

- ENGLISH EDITION: Wed 28 and Thu 29 September

- zat 8 en zon 9 oktober

- di 15 en woe 16 november

Stuur mij een email of vul het contactformulier in voor vrijblijvend informatie.

Phone

0484 77 10 91

Adres

139 Lipsestraat - 3150 Tildonk

Email

suzanne@trajecten.be

 

 

 

 

Laat hier jouw gegevens na om in te schrijven voor een cursus of een coaching aan te vragen. Vermeld de naam van de cursus waarvoor je wenst in te schrijven.

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2022 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign