About

Over mezelf

Mijn naam is Suzanne Tytgat (°1970). Arbeids-en organisatie psychologe (KUL) met bijkomende specialisaties in coaching (Inspirerend Coachen met Jef Clement, YourCoach en Instituut voor Duurzaam HR). Daarnaast ook werkzaam in het domein van relatie-bemiddeling (Familiale Bemiddeling KU Leuven). Ruim 20 jaar ervaring binnen Human Resources. Als enthousiaste, empathische coach en bemiddelaar combineer ik een mensgerichte, liefdevolle aanpak met de postmoderne denkkaders van de positieve psychologie. Een systemische en contextuele invalshoek is nooit ver weg. Ik hanteer technieken van transformational coaching, fenomenologische experiëntiële coaching, mindfulness en een vleugje sofrologie.

De basis van al mijn coaching: Vertrouwen halen waar het te vinden is, de positieve flow aanwakkeren, “zelfsturing” triggeren, doelgerichtheid en impact bevorderen. Zonder daarbij de emoties of gekwetstheden en de economische realiteit van het leven uit het oog te verliezen. Daar ga ik samen met jou voor, zonder oordeel.

Via mijn eigen praktijk www.trajecten.be ontwikkelde ik een specifiek aanbod in coaching voor personen vanaf 12 jaar. Ik ondersteun jou graag in kwesties rond zingeving, positiviteit, levenskwaliteit en zelfsturing, (on)evenwicht, veerkracht en vertrouwen, (de)motivatie, faalangst, studie-aanpak, studie-keuze, loopbaan, stress en burn-out, relatie-problematiek, samenwerkings-conflicten privé en professioneel, synergie op de werkvloer.

Naast coachings, doe ik ook bemiddelingen.

Samen in bemiddeling komen, is een kans grijpen om te vermijden dat “het niet eens zijn”, zou escaleren tot een onherstelbare breuk. Verlies voor beide partijen. 

Als bemiddelaar ga ik met 2 cliënten samen op serene manier aan de slag. Ik faciliteer de partijen bij het luisteren naar elkaar en zoeken van de win-win, het compromis. Ik bewaak dat ieder zich veilig en gelijkwaardig voelt in het gesprek. Elk krijgt op gelijke manier de kans op verhaal te komen. Naar een bemiddelaar stappen, is de kans nemen om samen te werken aan de ontmijning van een explosieve situatie.

Dankzij de coachende, respecterende en bemoedigende houding faciliteer ik als bemiddelaar dat er respect groeit, geluisterd wordt en inleving ontstaat. Ik zorg ervoor dat de communicatie loopt en er menselijk, concreet en oplossingsgericht gewerkt wordt.  Ik kreeg bemiddeling in de vingers dankzij het postgraduaat aan de KULeuven waar ik het getuigschrift basis-bemiddeling behaalde. Ik specialiseer momenteel verder tot Erkend Familiaal Bemiddelaar aan de KULeuven. 

Ik werk graag met...

De Kruin

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van coach en bemiddelaar ondersteun ik mensen naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.

Contact info

Consultaties

  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag17:00 - 22:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • Woensdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • Donderdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • VrijdagOp afspraak
  • Zaterdag14:00 - 19:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • ZondagOp afspraak
© 2018 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign