Coaching voor senioren

Coaching voor senioren

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Als senior worstel je met heel wat vragen en je kan je hierin bijzonder eenzaam voelen. De levenskwaliteit gaat achteruit, het levenseinde nadert, de generatieverschillen zijn groot. De medische zorgen en problemen en complexe administraties worden een realiteit op zich. Er zijn tal van nieuwe uitdagingen op praktisch, financieel en fiscaal vlak en op gebied van regeling van erfenis. Je zoekt een uitweg nu het erop aankomt je te herorganiseren. Kan het nog thuis? Hoe dan? Wat is een duurzame oplossing voor de plotse opeenstapeling van je problemen?

 

Bij je coach kan je terecht met je verhaal, je grote onzekerheden, je emoties en je heimwee. De coach brengt rust in de stroom van gedachten en stippelt een stappenplan uit om elk obstakel in het juiste perspectief te plaatsen en aan te pakken.

Tarief voor een sessie van 1.5 u bedraagt 65 €. Komen jullie als koppel of met een mantelzorger erbij (of andere betrokkene), dan bedraagt het tarief 85 €. Familieleden zijn dus zeker ook welkom.

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van coach en bemiddelaar ondersteun ik mensen naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.

Contact info

Consultaties

  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag17:00 - 22:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • Woensdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • Donderdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • VrijdagOp afspraak
  • Zaterdag14:00 - 19:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • ZondagOp afspraak
© 2018 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign