Coaching bij demotivatie

Coaching bij demotivatie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Het zit in de menselijke natuur om onzeker en rusteloos te zijn. In bepaalde periodes kunnen emoties de bovenhand halen en het evenwicht verstoren.  Je gaat op zoek naar iets dat je er écht bovenop helpt, iets dat stimuleert en terug doet groeien ... Je wil je kijk op je overtuigingen die niet verder helpen en die schuldgevoelens in stand houden graag veranderen.

Coaching gaat aan de slag met jouw unieke set talenten en ondersteunt in de ontdekking van wie jij écht bent. Het luisterend oor van de coach kan immers wonderen doen in de zoektocht naar wat waardevol is. Op die manier leer je opnieuw connectie maken met je eigen energie en je eigen kracht.

Coaching kan ook helpen in het (verder) opbouwen van je sociale netwerk. Een sterk zelfbeeld wordt gevoed door goede sociale contacten. Gezien worden door anderen omwille van wie jij bent en heel duidelijk graag gezien zijn. Coaching helpt je belanden bij die dingen, mensen, situaties waarbij je je écht goed voelt. Het gevoel voor anderen een bepaalde “betekenis” te hebben doet iedereen groeien.

Deze personal coaching die je op weg zet naar meer dynamiek werkt per sessies van 1.5u en kost 85 € per sessie.

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van coach en bemiddelaar ondersteun ik mensen naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.

Contact info

Consultaties

  • MaandagOp afspraak
  • Dinsdag17:00 - 22:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • Woensdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • Donderdag17:00 - 20:00 @ De Kruin in Tildonk (Haacht)
  • VrijdagOp afspraak
  • Zaterdag14:00 - 19:00 @ Het Appèl in Zemst (Mechelen)
  • ZondagOp afspraak
© 2018 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign